1. Validesa

La tenda kinuma.pro ofereix productes de diferents proveïdors d'alta qualitat en joguines i jocs de fusta. Amb l'enviament de la comanda, el comprador tanca un contracte amb la plataforma online kinuma.pro. La tenda solament oferirà productes de fabricants de confiança, però no assumeix cap responsabilitat per problemes de qualitat o de lliurament del proveïdor.

2. Part contractant

El contracte de compravenda serà amb:

kinuma.com
Titular: Nuria Vila Fortuny
C/ Catalunya 56
08520 Les Franqueses del Vallés
Barcelona, Espanya

Ens poden contactar per a preguntes i reclamacions en la següent adreça d'E-mail: aprender@kinuma.pro.

3. Preus

Els preus inclouen l'IVA (21% o 4%) corresponent. Addicionalment als preus estipulats es cobren despeses d'enviament.

En algunes formes de pagament, poden haver-hi despeses addicionals de gestió.

4. Característiques tècniques

La fusta és un producte natural, vol dir que es tracta d'un material viu, i pot reaccionar en condicions extremes. Amb la humitat la fusta es pot dilatar, i amb un ambient molt sec es pot contreure. Amb una ocupació adequada de la joguina, podrà gaudir molt temps del.

5. Enviament i terminis de lliurament

Els enviaments es realitzen a Espanya, Portugal i en altres països de la Unió Europea així com la resta del Món. Els proveïdors del servei són MRW, SEUR,Szendex, UPS o Correus d'Espanya, segons servei contractat i zona geogràfica.

Els lliuraments seran generalment d'1 a 2 dies laborals per a enviaments amb Tarifa Plana en altres casos, s'informarà en la pàgina del producte sobre el lliurament d'est. En el cas que el producte per causes alienes no es pugui lliurar en el termini estipulat, se li informarà del nou termini de lliurament. En aquest cas, vostè podrà esperar o cancel·lar la comanda.

Les comandes superiors a 100 Euros dins d'Espanya península, 150 Euros a Portugal i 200 Euros a les Illes Balears s'enviaran amb els ports gratuïts. En el cas del transport gratuït kinuma.pro es reserva el dret de triar el servei.

6. Garantia

Els proveïdors garanteixen la qualitat del material i la seva elaboració.

En cas d'un producte defectuós, kinuma.pro respon segons l'article 118 del Text Refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris ( TRLGDCU): “Responsabilitat del venedor i drets del consumidor i usuari. El consumidor i usuari té dret a la reparació del producte, a la seva substitució, a la rebaixa del preu o a la resolució del contracte, d'acord amb el previst en aquest títol.”
Per la seva banda, l'apartat 5 de l'article 123 del mateix text reconeix que: “El consumidor i usuari haurà d'informar al venedor de la falta de conformitat en el termini de dos mesos des que va tenir coneixement d'ella".
L'article 120 estableix que “La reparació i la substitució s'ajustaran a les següents regles: seran gratuïtes per al consumidor i usuari. Aquesta gratuïtat comprendrà les despeses necessàries realitzades per esmenar la falta de conformitat dels productes amb el contracte, especialment les despeses d'enviament, així com els costos relacionats amb la mà d'obra i els materials”.

7. Condicions de pagament

El pagament es realitza a través de les diferents formes de targetes de crèdit a través de la plataforma virtual del Banc de Sabadell, la plataforma online Paypal o transferència bancària al compte corrent del Banc Triodos Bank. Si prefereixes recollir la teva comanda en les nostres instal·lacions en Les Franqueses, pots pagar també en efectiu al moment de la recollida.

8. Lloc de lliurament, jurisdicció i avís legal

Per norma general les comandes es lliuraran en un sol enviament, però en el cas que algun articulo no estigués en estoc, podrem fer enviaments parcials.
Pot contractar un lloc de lliurament diferent al lloc del client contractant o el lloc fiscal abans de la confirmació de la comanda en la tenda online (a l'hora de realitzar la comanda).
En el cas que l'enviament no es pugui lliurar en el termini i les vegades establertes pel transportista (generalment són 3 intents i/o 10 dies), o el client rebutja la recepció de la comanda, això comportarà una despesa de 5€ de gestió (descomptats de la devolució de l'import de la comanda).

9. Ofertes especials

Promocions, preus especials o ofertes estan vàlides fins a l'esgotament del producte, la talla, del color, etc. Si la comanda no es pot realitzar, perquè s'ha esgotat el producte escollit ens posem en contacte amb el client.

10. Propietat intel·lectual de la web www.kinuma.pro

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d'aquesta pàgina web, el seu disseny gràfic, imatges i els seus codis font, són titularitat exclusiva de NURIA VILA FORTUNY (NIF: 52159046Z), corresponent-li l'exercici exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos.

Queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l'autorització expressa de NURIA VILA FORTUNY. Igualment, tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts en www.kinuma.pro estan protegits per llei..

11. Dret de revocació

L'Art. 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener, d'Ordenació del Comerç Minorista, confereix al client el dret a la revocació de la comanda sol·licitada en un termini de 14 dies des de la recepció del mateix, prèvia comunicació a kinuma.pro (mitjançant correu electrònic dirigits a: aprender@kinuma.pro), amb devolució del preu que hagués pagat pel mateix.
Haurà de retornar-se la comanda amb tots els productes que es vulgui retornar i embalatges originals dels productes en perfecte estat.
Si algun producte és defectuós, kinuma.pro reexpedirà el producte al client sense costos addicionals o bé es reemborsarà el cost del producte defectuós.

En tot cas el client s'ha de fer càrrec de les despeses de transport de la devolució.
Des de kinuma.pro oferim aquest servei per un cost de 5€ (transport i gestió).

12. Campanyes publicitàries

Queda prohibit l'enviament de comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació electrònica equivalent que prèviament no haguessin estat sol·licitades o expressament autoritzades pels destinataris de les mateixes.
El que es disposa a l'apartat anterior no serà aplicable quan existeixi una relació contractual prèvia, sempre que el prestador hagués obtingut de forma lícita les dades de contacte del destinatari i els emprés per a l'enviament de comunicacions comercials referents a productes o serveis de la seva pròpia empresa que siguin iguals als quals inicialment van ser objecte de contractació amb el client.

13. Acceptació de les condicions d'ús

La concessió d'una comanda, significa l'acceptació de les condicions d'ús a dalt esmentades.