El nostre compromís amb els centres d'educació i els professionals del sector

L'experiència adquirida durant molts anys en l'àmbit de la joguina educativa ens ha portat a tirar endavant aquest projecte, en col·laboració amb professionals experts, que ens orienten i aconsellen a l'hora de seleccionar els jocs i joguines més indicades per a cada necessitat d'aprenentatge.

La majoria dels productes del nostre catàleg han estat triats per les seves característiques educatives, compleixen àmpliament amb les normatives i exigències de l'entorn de l'educació infantil i, fins i tot, són ideals per a la formació o recuperació funcional i cognitiva de persones de la tercera edat.

En kinuma, ens acostem a tots els professionals responsables d'una guarderia, un centre educatiu d'Infantil o Primària, col·legis de l'educació secundària (ESO), un centre per a persones discapacitades, una empresa de formació o incentius amb accions de team-building, un centre de dia o geriàtric per a persones de la tercera edat, etc. Si el centre o l'empresa que dirigeixen o on treballen està buscant material educatiu de qualitat que sobresurti de el “típic, clàssic i habitual” joc o joguina per entretenir, ensenyar i motivar, en kinuma els proposem un catàleg de productes específics per a cada àmbit de treball.

Consulta la nostra oferta sense compromís, aprofita les nostres condicions especials per a empreses i institucions educatives.